CAS | CAT | EN

Napar BCN Napar BCN Napar BCN
Reserves: naparbcn@naparbier.com Tlf. 93 408 91 62


EL RESTAURANT

Si estimes la cervesa autèntica, ets com nosaltres.
NaparBcn neix com un pas més en un camí que va començar fa 7 anys a Noáin (Navarra) i que avui culmina amb aquest restaurant en ple barri de l'Eixample. Bé, restaurant i una mica més. Si anem a fer el nostre propi menjar… perquè no fer la nostra pròpia cervesa? D'aquí va sorgir la idea de fusionar el millor menjar amb cervesa pròpia, fabricada in situ.
Una gastronomia de mercat que transformem en originals i deliciosos plats, fan que la nostra carta sigui molt dinàmica i l'acompanyament perfecte de les nostres creacions cerveseres.


LA CERVESERIA

Cerveses sí, cerveses artesanes millor.
El local compta amb una fàbrica pròpia que queda exposada a la vista dels clients, dirigida per un mestre cerveser amb una llarga trajectòria en l'elaboració de cerveses artesanes.
L'espai de fabricació conté 7 tancs de fermentació (3 de 1000 litres, 3 de 2000 i un fermentador obert de 1000 litres) directament connectats a 6 tancs de servei situats a la barra.
Tenim cervesa corrent per les venes… i volem que es noti. Treballem amb ella i per a ella, defensant la fabricació artesana com un estil de vida. Respectem el temps que necessita la fabricació d'un producte de qualitat, sense química, com ve fent-se des de temps immemorials. Ens agrada l'ordi, el llúpol i el malt… però per a nosaltres el rock o la companyia que es desprèn en compartir una bona cervesa també són elements fonamentals en la seva elaboració.


NAPAR BCN

Brewpub & restaurant on la millor cervesa artesana i la cuina més acurada s'uneixen ... t'ho perdràs?
Horari
Dimarts i Dimecres
17:00 – 00:00
Dijous
17:00 – 01:00
Divendres i Dissabte
17:00 – 02:00
Diumenge i Dilluns
Tancat